Jouw profiel

Niet ingelogd

 
Leerlingen zien in dit vak een gave medaille als ze goed scoren op en/of regelmatig meedoen aan overhoringen tijdens onze lessen.
ID:282
Naam:Marlou   
Titel:
Avatar:
E-mailadres:********
Aantal afgelegde tests:
0
Automatisch abonneren:Ja
Klassement:Ja
Complimentjes:Ja
Klassikale les:Nee
Leslocatie:In lokaal (offline)
Tweede vaccinatie:******
Privéles:Nee
Toegang woordenboek tot:Geen
Registratietijd:02-09-2009, 17:39
Verificatietijd:02-09-2009, 17:39
Laatst ingelogd:28-04-2010, 18:53
Laatst gezien:---
Geboortedatum:9-5-1994 (27 jaar)
Favoriet Japans eten:Sushi!! Meer ervaring heb ik niet :P- Oh, wel! Sukiyaki geloof ik, maar ik weet niet of dat wel Japa
Favoriete Japanse band/artiest:tja..
Favoriete plek in Japan:wist ik het maar!
Favoriete Japanse film:Spirited Away
Favoriete Japanse dorama:en dat is??
Favoriete Japanse manga:OURAN!
Favoriete Japanse anime:Ouran High School Host Club (en Naruto)
Favoriete Japanse game:hoe kom je daaraan??
Over mij:Ik ben 15 jaar, zit in de 4e klas en ik wil na de 6e klas een jaar naar Japan. Ik ben er nog nooit geweest. Mijn interesse in Japan begon doordat ik via mijn broertje Naruto begon te kijken. Daarvoor had ik ook al iets met Geisha's. Ik heb sindsdien veel anime's gekeken, ik kan al wat dingen zeggen, maar de taal spreek ik NOG niet echt.
Aantal reacties:64
Laatste onderwerpen:08-04-2010, 23:01 Niet vergeten vanavond tv te kijken
vanavond komt Dare mo shiranai op canvas, om 21:35. hij kreeg 5 sterren van de vpro gids, is film van de dag en is een waargebeurd verhaal. Kijken dus!!30-03-2010, 15:04 het koningshuis (?)
Laatst schoot mij een verhaal te binnen, dat mijn Biologie lerares had verteld. Zij heeft zelf in Japan gewoond en daar vertelde ze wel eens verhalen over. Het ging over de prins en prinses (dit lijkt wel een sprookje...:P(maar dat bedoel ik niet!)). Het was geloof ik dat de prins verliefd werd op een meisje/vrouw, maar die wilde alleen trouwen op voorwaarde dat ze nog vrij zou zijn ofzo, wat uiteindelijk niet het geval was. Dit is allemaal een beetje vaag, en misschien klopt het niet en haal ik dingen door elkaar, maar weet iemand misschien het echte verhaal?02-03-2010, 22:04 Tsunami's, aardbevingen en de ambassade
Ik denk dat iedereen wel heeft gelezen over Chili en de tsunami die bij Japan kwam.
Dat deed me denken aan iets wat ik had gelezen: er is minstens 70% kans dat er een aardbeving komt van 7.0 (op de schaal van richter (?)) in Tokyo in de komende 30 jaar.
Er is trouwens een anime-serie gemaakt over wat er gebeurt als er eentje komt in Tokyo van 8.0. (Tokyo Magnitude 8.0, LINK). Ik vond het wel de moeite waard om 'm te kijken, ookal gaat het natuurlijk ook over een meisje met haar broertje en is het allemaal heel zielig.
Nog iets: In Den Haag zit de Japanse Ambassade en die heeft ook een website: LINK . Daar komen afentoe leuke dingetjes die met Japan te maken hebben, zoals een "excange student program" (waar ik niet voor ben uitgekozen...) en nu is er een "Japanese Public Speaking Contest" (geen idee wat dat is). Die site is wel handig om in de gaten te houden.

Laatste reacties:28-04-2010, 18:56
avatar is toch Amerikaans (een cartoon, geen anime), of bedoel je niet The Legend of Aang?28-04-2010, 18:54
Ik ben nog niet op zo´n hoog niveau dat ik mijn japans op moet spice-en, maar ik weet wel iets Als je op youtube een Japans liedje luisterd staan er allemaal Japanse comments bij. probeer die maar eens te ontcijferen! Je kan ook raw-manga lezen, dat is misschien wat leuker :)16-04-2010, 19:36
Ik heb een website gevonden met "High School Study Abroad Opportunities in Japan". Het is voor de USA, dus ik hoop dat het ook voor Nederlanders kan LINKOfficieel gelicenseerd door 3A Corporation, de makers van Minna no Nihongo: de hoogst aangeschreven leermethode voor de Japanse taal.

Leer Japans met Loek van Kooten, drs. Japanologie, en zijn vrouw Rumi Tasaki, native Japanse met afstudeerrichting Engelstalige literatuur. Zowel Loek als Rumi zijn al 26 jaar fulltimevertaler Japans. Onze klanten: link.

Discord

Programma vandaag

Dinsdagavond (19.30 - 22.30)
6 van de 9 leerlingen aanwezig
waarvan 0 leerlingen in lokaal

CH6: …て/…って voor citaten, …て/…って voor topics, …つもりはない、…つもりだった、…たつもり、…ているつもり、…ってばかりいる、…ばかり…っている、…とか、…てくる、…ていく、これ/この/こんな voor verwijzingen

CH6 Als het mogelijk is, wil ik graag dat het bedrijf betaalt voor mijn computeropleiding, serie MIS_09_2

Co2-concentratie lokaal

429

Woord van de dag

Inamenai

Het valt niet te ontkennen dat (0)


うーん... それはちょっと不便ふべんだな。だけど、論理的なことはいなめない。

Hmmm... dat is een beetje onhandig. Maar wel logisch. Het is moeilijk om er iets tegenin te brengen.

Vraag van de dag

さけすこしだけめます。
さけすこしかめません

50メートルだけおよげます


Quiz: Hoe goed is jouw Japans?

>> Archief <<


Over ons | Privacybeleid | Mail ons (LEES DIT EERST!) | Bel ons: 06-108 95 993 (UITSLUITEND voor proeflessen of calamiteiten) | ©2008-2021 Akebono Translation Service