Japans leren in Japan

Ingelogd als Gast

Endo    (465 reacties)

Dit onderwerp is al meer dan een jaar oud. Controleer of deze informatie nog wel actueel is! Klik eventueel hier om naar de landingspagina te gaan.Hoi allemaal (hoi Loek, hoi ニケ, hoi Hannah en alle anderen!)

Lang niet gesproken en gezien (ニケ & Hannah), hoe gaat het met jullie!
Heb het druk gehad met allerlei dingen en helemaal geen tijd gehad om veel aan mn Japans te doen vandaar mijn absentie op het forum

Ik had al een hele tijd besloten om een cursus Japans te gaan doen in Japan voor een bepaalde tijd (net als jou ニケ!) maar het kwam er steeds maar niet van. Nu heb ik de knoop doorgehakt en ga ik het doen! Ik zou graag na de zomer volgend jaar willen gaan. Ik heb al hier en daar geïnformeerd en uiteindelijk besloten om met EF (Education First) te gaan. Het programma en faciliteiten die het bied inclusief accommodatie spreken mij heel erg aan. Daarbij komt bij dat ik veel goede dingen gehoord over EF.

Echter is het niet mogelijk om via EF Nederland cursussen te volgen in Japan voor periodes langer dan 6 maanden en ik wou voor een periode van 9 tot 12 maanden gaan. Dus hier baal ik wel van omdat ik er al vanuit was gegaan dat het mogelijk was (op hun site staan er namelijk wel programma's van langer dan een half jaar maar dit wordt nog vooralsnog niet aangeboden in NL).

Graag zou ik willen weten of iemand anders andere goeie talenscholen kan aanbevelen voor langere periodes en wat jullie ervaringen ermee waren. Kosten en accommodaties/maaltijden/homestay etc. Het zou dan in Tokyo zijn (maar sta ook voor andere opties open)

*ps het zou dan ook de eerste keer zijn dat ik naar Japan ga

Endo

Vragen en reacties

17-11-2015, 15:31

Dit onderwerp heeft 2 abonnees

Dit artikel heeft 2 reacties. Dit is reactiepagina 1 van 1.

Hallo gast, alleen geregistreerde en ingelogde gebruikers kunnen op dit artikel reageren. Log in of registreer.Meer informatie over Japanse cultuur? Op zoek naar andere informatie? Reageer. Jij vraagt, wij draaien.10-02-2016, 20:48  Hannah (1016 reacties)
Citeren
Grandioos dat je eindelijk gaat. En meteen zo lang. Ik weet van mijn vriendin Megumi dat er ook les gegeven wordt in Nagoya. Was voor mij niet haalbaar i.v.m. mijn slechte ogen.
Mijn derde reis naar Japan moet om gezondheidsredenen een jaartje uitgesteld worden.
Veel plezier en misschien tot op de SKYPE.
18-11-2015, 17:24  ニケ (819 reacties)
Citeren
Endo-san, ohisashiburi desu ne!
Ik heb alleen ervaringen met een school in Fukuoka genaamd GenkiJACS, maar ze hebben ook filiaal in Tokyo. Mij beviel het prima in het Fukuoka-filiaal: kleine klasjes, goede docenten en een leuke sfeer. Zie LINK Ik had een eigen stekkie gehuurd, maar ze bieden ook homestay en dormitory aan.
Ik heb zelf ook vage plannen om naar Tokyo te gaan voor een tijdje en weer les te nemen, maar al veel eerder dan jij. En veel korter. Ik ga waarschijnlijk gewoon naar GenkiJACS Tokyo, maar mocht jij buiten deze site om nog goede ervaringen horen m.b.t. andere scholen, hoor ik het graag. Ik heb wel eens van EF gehoord maar geen concrete ervaringen.
Hoe kun je 9-12 maanden gaan, regel je dan een speciaal visum? Als Nederlander mag je maar 90 dagen blijven met touristenvisum (maar ik geloof dat je wel 1x kan vernieuwen door even het land uit te gaan).
Oh wauw, je eerste keer naar Japan!! Wordt wel eens tijd!

Nieuw forumonderwerp


Officieel gelicenseerd door 3A Corporation, de makers van Minna no Nihongo: de hoogst aangeschreven leermethode voor de Japanse taal.

Leer Japans met Loek van Kooten, drs. Japanologie, en zijn vrouw Rumi Tasaki, native Japanse met afstudeerrichting Engelstalige literatuur. Zowel Loek als Rumi zijn al 28 jaar fulltimevertaler Japans. Onze klanten: link.
Discord

Programma vandaag

Er is geen les vandaag.

Leerlingen uit andere klassen mogen normaliter altijd gratis aanschuiven!

Co2-concentratie lokaal (COVID)

396

Woord van de dag

計算する
計算する
計算する
Keisan suru
Berekenen, uitrekenen (0)

Ons woordenboek bevat momenteel 27.513 woorden

Vraag van de dag

このアパートの部屋へやたいんですが…(案内あんないします)

じゃ、かかりのもの案内あんないさせます旅行りょこうのスケジュールについてきたいんですが…(説明せつめいします)

Uit hoofdstuk 48

Onze database bevat momenteel 4609 vragen

Quiz: Hoe goed is jouw Japans?>> Archief <<


Over ons | Privacybeleid | Mail ons (LEES DIT EERST!) | Bel ons: 06-108 95 993 (UITSLUITEND voor proeflessen of calamiteiten) | ©2008-2023 Akebono Translation Service