Peter Kistemaker (148 reacties)
Dit onderwerp is al meer dan een jaar oud. Controleer of deze informatie nog wel actueel is! Klik eventueel hier om naar de landingspagina te gaan.
Ik heb een film gezien op film1 genaamd 'The Ramen girl'. Het gaat over een Amerikaans meisje wat in Japan 'Ramen' leert maken. Je schijnt daar grootmeesters in te hebben.
Wat is 'Ramen' nu eigenlijk?
Het is bouillon met knoedels etc. maar de essentie ontgaat mij volledig.
Waarom is het zo belangrijk?
Vragen en reacties
05-04-2010, 19:16
Dit onderwerp heeft 0 abonnees
Dit onderwerp heeft 0 abonnees
Dit artikel heeft 2 reacties. Dit is reactiepagina 1 van 1.
Hallo gast, alleen geregistreerde en ingelogde gebruikers kunnen op dit artikel reageren. Log in of registreer.
Mis je bepaalde functionaliteit? Reageer en laat het ons weten. We hebben alles zelf geprogrammeerd, dus we kunnen het ook zelf aanpassen.
08-04-2010, 15:10 | Jarrel (79 reacties) Citeren | |
Ik vindt ramen persoonlijk ook erg lekker ^^ maar ik heb nog nooit gehoord van een Ramenmuseum, lijkt me eigenlijk best wel interessant ;) Misschien een toekomstige plaats om te bezoeken ^^ | ||
05-04-2010, 19:40 | ニケ (819 reacties) Citeren | |
Tja, als je aan Japanse keuken denkt, denk je aan sushi en ramen, net zoals je bij de Italiaanse keuken aan pizza en pasta denkt. Ook de variëteit is volgens mij wel vergelijkbaar, want elke regio heeft weer z'n eigen ramensoort en je kunt ze met veel verschillende ingrediënten krijgen. (Zie eventueel LINK ) Heerlijk... Ha, ik zie net dat er ook een ramenmuseum bestaat (in Yokohama): LINK |