Niet vergeten vanavond tv te kijken

Ingelogd als Gast04-04-2010, 13:22

Dit onderwerp heeft 0 abonnees
Je bent niet op dit onderwerp geabonneerd. Abonneren?
Marlou   (64 reacties)


Dit onderwerp is al meer dan een jaar oud. Controleer of deze informatie nog wel actueel is! Klik eventueel hier om naar de landingspagina te gaan.vanavond komt Dare mo shiranai op canvas, om 21:35. hij kreeg 5 sterren van de vpro gids, is film van de dag en is een waargebeurd verhaal. Kijken dus!!

Vragen en reacties

Pagina 1

Dit artikel heeft 7 reacties. Dit is reactiepagina 1 van 1.

Hallo gast, alleen geregistreerde en ingelogde gebruikers kunnen op dit artikel reageren. Log in of registreer.Mis je bepaalde functionaliteit? Reageer en laat het ons weten. We hebben alles zelf geprogrammeerd, dus we kunnen het ook zelf aanpassen.08-04-2010, 23:01 Bart (52 reacties)
Citeren
Ah ok zat ik dus toch in de goede richting. Ik dacht dat idd op het moment dat hij zijn moeder belde en dat die toen opnam met een andere achternaam maar ik wist het niet zeker Maar dat het waargebeurd is is best wel schokerend. wat dacht ze wel niet?!? Ik vind het al erg als iemand een hond aan een paal vastmaakt en hem dan laat zitten omdat ze op vakantie gaan ofzo, maar je eigen kinderen...
08-04-2010, 22:40 Yuriko (461 reacties)
Citeren
O, en Bart, volgens mij was die moeder dus uiteindelijk getrouwd met haar nieuwe vriend (ze neemt ergens in het verhaal de telefoon aan met haar nieuwe naam, en op dat moment weet de jongen hoe de vork in de steel zit) maar heeft hem nooit verteld dat ze nog kinderen heeft. En die heeft ze gewoon laten stikken....En je dan toch aangeven, als je hoort wat er gebeurd is. Wat zou er toch in zo iemand om zijn gegaan....dat is iets wat een normaal mens nooit zal kunnen begrijpen...
08-04-2010, 22:36 Yuriko (461 reacties)
Citeren
LINK
Dit is een meer directere link...
He bah, wat een naar verhaal, toch!
Dat open einde, da's nou weer typisch Japans. Niks geen hapklare brokken....Ik heb de film op DVD en had me wel eens afgevraagd wat het echte verhaal nou zou zijn...nu...nog naarder, dus!
05-04-2010, 16:22 Marlou (64 reacties)
Citeren
Ik heb ff gegoogled en het echte verhaal is nog veel gruwelijker. Hier een link voor het echte verhaal op wikipedia (in het engels):
LINK)
(ff naar actual event scrollen)

De link doet een beetje raar maar uiteindelijk kom je er wel

Ik snap niet dat die moeder weer voogdij heeft gekregen over de twee meisjes en ik vraag me af waar die jongen dan is gebleven...
ohja: graag gedaan, het posten :p
05-04-2010, 16:00 Bart (52 reacties)
Citeren
Ik heb gekeken hoor ;P Ik vond het een erg goede film.
het had inderdaad een erg open einde, vond ik jammer ik wouw graag verder kijken. En ik heb geen idee wat er met die moeder gebeurt is. Ik dacht in het midden van de film dat ze misschien nog een andere familie had ofzo en dat ze daar telkens naartoe ging (double life) maar misschien is dat een beetje vergezocht ;)

anyway thanks voor het posten anders had ik die film waarschijnlijk niet gekeken
05-04-2010, 14:59 Marlou (64 reacties)
Citeren
ik zie t
Heeft iedereen nou gekeken? Ik vond t einde een beetje te open. Ik ga zo wel ff googlen over hoe t is afgelopen. Die moeder zal wel in de gevangenis zitten?
Erg zielig voor die kinderen. Ik snap niet dat dat schoolmeisje er niks over gezegd heeft. Ze zal wel 15 geweest zijn ofzo.
04-04-2010, 19:25 Yuriko (461 reacties)
Citeren
O, ik heb net ook gepost...da t was dus niet nodig

Nieuw forumonderwerp

Officieel gelicenseerd door 3A Corporation, de makers van Minna no Nihongo: de hoogst aangeschreven leermethode voor de Japanse taal.

Leer Japans met Loek van Kooten, drs. Japanologie, en zijn vrouw Rumi Tasaki, native Japanse met afstudeerrichting Engelstalige literatuur. Zowel Loek als Rumi zijn al 26 jaar fulltimevertaler Japans. Onze klanten: link.

Discord

Programma vandaag

Zaterdagochtend (10.00 - 13.00)
8 van de 11 leerlingen aanwezig
waarvan 0 leerlingen in lokaal

H14: De te-vorm, de constructie te kudasai (alstublieft), de constructie te iru (gerundium)

H14 Mondai 5

Zaterdagmiddag (14.00 - 17.00)
6 van de 7 leerlingen aanwezig
waarvan 0 leerlingen in lokaal

H28: De 連用形 + ながら (terwijl), de ている-vorm voor gewoonten, het partikel し voor het opsommen van handelingen, それで: daarom, het woord 時 in combinatie met een partikel

Co2-concentratie lokaal

Woord van de dag

Iu

Zeggen (0)


首相しゅしょう英語えいごでスピーチをしたといました。

De premier zei dat hij een toespraak in het Engels had gehouden.

Vraag van de dag

映画えいが最後さいご場面ばめんつよ印象いんしょう表現ひょうげん自身じしんのこっている。


Quiz: Hoe goed is jouw Japans?

>> Archief <<


Over ons | Privacybeleid | Mail ons (LEES DIT EERST!) | Bel ons: 06-108 95 993 (UITSLUITEND voor proeflessen of calamiteiten) | ©2008-2021 Akebono Translation Service