Geslacht

Ingelogd als Gast

Loek van Kooten    (7100 reacties)  

Dit onderwerp is al meer dan een jaar oud. Controleer of deze informatie nog wel actueel is! Klik eventueel hier om naar de landingspagina te gaan.



We zijn niet van plan om een datingsite te worden, maar we vonden wel dat dit nog een interessante gimmick was die ontbrak in de profielen. Vanaf nu kun je dus ook je geslacht instellen. Iedereen die dat (nog) niet gedaan heeft, wordt automatisch als hermafrodiet beschouwd.

Vragen en reacties

04-10-2009, 23:04

Dit onderwerp heeft 0 abonnees

Dit artikel heeft 4 reacties. Dit is reactiepagina 1 van 1.

Hallo gast, alleen geregistreerde en ingelogde gebruikers kunnen op dit artikel reageren. Log in of registreer.



Zegt het voort! Vertel al je vrienden over deze site.



09-10-2009, 07:57   Loek van Kooten (7100 reacties)
Citeren
Haha, nou, ik wil ook niet te nieuwsgierig overkomen Maar het staat mensen vrij dat soort dingen te melden in Over Mij natuurlijk!
09-10-2009, 07:02 Gijs (123 reacties)
Citeren
Weer een leuk idee Loek! Ben wel blij dat ik nu geen hermafrodiet meer ben...

Als je toch er een social media site van aan het maken ben kan je wellicht ook naar opleidingen (Japans of anders) vragen. Dan weet je echt alles van je doelgroep ;-)
05-10-2009, 11:00   Loek van Kooten (7100 reacties)
Citeren
Wat is bijvoorbeeld je CMS, je maandelijkse traffic plafond en maximum storage space(hoveel Gb? en moet je beslist in Nederland zitten met je site


Ik heb in het verleden diverse sites over van alles en nog wat laten hosten door diverse goedkope providers, en ik heb daar eigenlijk altijd spijt van gehad. Er was te veel uitval of de loodzware scripts werden te traag afgehandeld (fora lagen regelmatig down, enzovoort).

Via een bevriende ondernemer ben ik op onze huidige provider WideXS gestuit - het viel me namelijk altijd op dat zijn sites razendsnel waren.

WideXS is zeker niet de goedkoopste. Het meeste geld zijn we kwijt aan de opslagruimte voor foto's die de leden uploaden (overigens een zeer gewilde functie), anders was het allemaal veel goedkoper geweest.

De opslagruimte is ettelijke honderden megabytes en eigenlijk een lachertje. Daarom zitten we al heel dicht tegen dedicated hosting aan - dat zou inderdaad de volgende stap zijn. De server wordt nog wel gedeeld, maar er is altijd een gegarandeerde capaciteit.

Het CMS is zelfgemaakt en wordt ook constant uitgebouwd. We wilden de site van begin af aan zo opzetten dat gevraagde functies direct kunnen worden ingebouwd. Daarvoor willen we niet afhankelijk zijn van derden.

Het zal allicht goedkoper kunnen, maar better safe than sorry. We hebben al te veel slechte ervaringen met goedkopere providers (ook in het buitenland) gehad om verder te experimenteren en van deze oplossing weten we in ieder geval dat-ie heel betrouwbaar is en goed werkt.

Inmiddels krijgen we al meer dan 100 bezoekers (inclusief niet-geregistreerde bezoekers) per dag en de lijn stijgt alleen maar door. Dat is fantastisch, maar vereist ook dat je een provider hebt die je nooit in de steek laat.
05-10-2009, 10:18 Fred (15 reacties)
Citeren
Ja leuke verassing - Volgens Erika-chan ben ik een yon-sai no otoko-no-ko. Die hermafrodiet is bij deze gewist.
Even iets anders: misschien had je het nog niet gelezen in mijn profile maar waarom moet jullie hosting in Nederland(volgens mij Amsterdam) zoveel euroos per jaar kosten? Is dat dedicated hosting/not-shared? Volgens mij kun je met minder dan een 1/10 van die prijs de weg op met goede shared hosting met wat je hier wil. Wat is bijvoorbeeld je CMS, je maandelijkse traffic plafond en maximum storage space(hoveel Gb? en moet je beslist in Nederland zitten met je site?
groetjes,
Fred

Nieuw forumonderwerp


Officieel gelicenseerd door 3A Corporation, de makers van Minna no Nihongo: de hoogst aangeschreven leermethode voor de Japanse taal.

Leer Japans met Loek van Kooten, drs. Japanologie, en zijn vrouw Rumi Tasaki, native Japanse met afstudeerrichting Engelstalige literatuur. Zowel Loek als Rumi zijn al 29 jaar fulltimevertaler Japans. Onze klanten: link.
Discord

Programma vandaag

Er is geen les vandaag.

Leerlingen uit andere klassen mogen normaliter altijd gratis aanschuiven!

Co2-concentratie lokaal (COVID)

411

Woord van de dag

上層部
Jōsōbu
Hogere rang, hoogste echelon, opperbevel (0)

上層部じょうそうぶかんがえてくれるのはかったが、かんがいたアイデアがかならずしもいとはかぎらなかった。
En natuurlijk had het opperbevel altijd ideeën, maar die waren niet allemaal goed.

Ons woordenboek bevat momenteel 28.026 woorden

Kanji van de dag

kwaad, letsel

Samengesteld ideogram. Bestaat uit [宀 (deksel) + 口 of 古 (hoofd)」 en beeldt het stoppen van voortgang uit door iets te bedekken en te hinderen.

Japanse kinderen leren dit teken in groep 6. Je moet dit teken kennen op JLPT-niveau 3.

Vraag van de dag

説明せつめいだけではわかりにくいから、①れいげてくれませんか。



解決かいけつ想像そうぞう現在げんざい会見かいけん理想りそうなか具体的ぐたいてき・イメージ

Uit hoofdstuk CH6

Onze database bevat momenteel 4774 vragen

Quiz: Hoe goed is jouw Japans?



>> Archief <<


Over ons | Privacybeleid | Mail ons (LEES DIT EERST!) | Bel ons: 06-108 95 993 (UITSLUITEND voor proeflessen of calamiteiten) | ©2008-2024 Akebono Translation Service