Japan Bookhop Amstelveen

Ingelogd als Gast

ニケ    (819 reacties)

Dit onderwerp is al meer dan een jaar oud. Controleer of deze informatie nog wel actueel is! Klik eventueel hier om naar de landingspagina te gaan.



Ik weet dankzij deze site van het bestaan van Japanse boekwinkel in Amstelveen (bedankt nog!), en ben er gister geweest. Voor degenen die het nog niet kennen wil ik het even aanraden! Loek, ik hoop dat reclame maken toegestaan is...

Adres: Kostverlorenhof 12-13, Amstelveen. Het is vlakbij halte Zonnestein op metrolijn 51 (zie www.gvb.nl).
Hier de link naar een artikel over de winkel (met dank aan Jorrit): LINK

Er waren natuurlijk ook Japanse klanten - ik heb nog nooit zoveel Japans gehoord buiten de CD's van mijn Japanse lesmateriaal! :) En ik heb een paar woorden Japans gesproken, ook bij de Japanse specialiteitenwinkel om de hoek daar. De manga van Gokusen hadden ze helaas niet bij de boekwinkel, maar ik heb voor mezelf wat kindertijdschriften gekocht als oefenmateriaal, aangezien de kanji furigana heeft en er veel kana gebruikt wordt.


Vragen en reacties

05-07-2009, 12:44

Dit onderwerp heeft 3 abonnees
Pagina 1 2 3 4 5

Dit artikel heeft 39 reacties. Dit is reactiepagina 1 van 5.

Hallo gast, alleen geregistreerde en ingelogde gebruikers kunnen op dit artikel reageren. Log in of registreer.



Vragen over de Japanse taal? Registreer je en reageer op dit artikel. Wij geven binnen 24 uur antwoord.



06-04-2011, 17:52  keshigomu (175 reacties)
Citeren
Hehe, alleen maar goed toch.

De mensen van white rabbit hebben ondertussen mijn eerste bestelling op de post gedaan:
涼宮ハルヒの憂鬱, 涼宮ハルヒの溜息 en 涼宮ハルヒの退屈 van de schrijver 谷川 流.

En inderdaad ze reageren erg snel, ik kijk uit naar de ontvangst. :-)
28-03-2011, 20:14 amiki (67 reacties)
Citeren
Envelopjes van yesasia zijn aangekomen!
Verpakt alsof ze van porselein gemaakt zijn ( gewikkeld in twee bubblewrap zakjes en dan nog in een bubblewrap envelop 0_o)
26-03-2011, 17:34 Yuriko (461 reacties)
Citeren
ニケ schreef:
Yoshino schreef: De boekwinkel is voorlopig dicht!
Ik heb gehoord van iemand die er in half/eind november is geweest, dat er toen opheffingsuitverkoop was, en bij navraag bleek dat de boekwinkel voorgoed dicht zou gaan, en de eigenaar keek er verdrietig bij (maar reden werd niet genoemd). Hij dacht op dat moment nog maximaal 1 of 2 weken open te blijven. Erg sneu voor de eigenaar, en slecht nieuws voor ons.

jeetje, wat jammer zeg....! (en ook wel jammer dat ik de uitverkoop heb gemist....
26-03-2011, 16:51  ニケ (819 reacties)
Citeren
keshigomu schreef: Ik ben vandaag even langs de Kostverlorenhof gefietst om te kijken hoe de winkel erbij stond. Toch wel erg jammer om te moeten constateren dat er echt helemaal niets meer van over is
Hai, zannen desu ne. Ik was vanmiddag nog in Amstelveen, en als de winkel nog had bestaan, was ik er beslist even langs gegaan.
Endo schreef: De grootste Japanse boekenwinkel is maar een creditcardje away! Amazon ジャパン!
Dat is ook mijn vaste boekwinkel, maar ik heb nog nooit bij de Japanse besteld, ik bestel altijd bij de UK site. Ik weet niet of dat in vergelijking met de JP site scheelt in keus, prijs of verzendkosten....
Speaking of which, ik zocht een boek voor Keigo te leren, en het is en blijft een pittig iets, maar dit boek was een geweldige uitkomst! Het zit bomvol met "ahh zit dat zo!'s". En dat het vol met plaatjes zit was voor mij niet geheel onbelangrijk!
Watashi mo plaatjes ga suki desu! Ziet er cool uit, ik zet het op mijn verlanglijstje voor als ik ooit aan keigo-les toe ben.
26-03-2011, 05:47  Hannah (1016 reacties)
Citeren
Ik heb een creditkaart van het Grenswisselkantoor. die is niet gekoppeld aan een bankrekening maar aan het saldo wat je er opkan zetten. Een soort OV-chipkaart maar dan voor credit.
26-03-2011, 02:12  keshigomu (175 reacties)
Citeren
Heel erg bedankt voor alle informatie en links! Ik denk dat ik er nu wel uit ga komen.

Ik ga trouwens toch ook maar een studenten creditcard aanvragen omdat dat handig is. ;-)
26-03-2011, 00:59  Endo (465 reacties)
Citeren
Die Yesasia verstuurd wereldwijd gratis als je op $40+ zit?? (bij amazon zijn de verzendkosten al $40-ish! okay het is echt supersnel superexpress, en het is de enige optie, althans, naar NL)
25-03-2011, 22:05 amiki (67 reacties)
Citeren
Naast Amazon-jp zijn er ook nog de volgende sites voor boeken, tijdschriften, films, CD's etc. :

Deze accepteren allemaal paypal.

Yesasia: Boeken, CD's, films, videospelletjes... Je kan hier bijna alles vinden. Prijzen zijn soms een stuk hoger dan op Amazon, maar boven de ± $40 wordt het gratis verzonden. Handig wanneer je een grote bestelling plaatst. Ik heb tot nu toe alleen maar goede ervaringen met ze gehad. Ik wacht nu op twee pakjes, waarvan ik vermoed dat eentje de weg kwijt is... (een pakje envelopjes van 70 cent of zo, die had ik erbij gegooid om aan 40 dollar te komen, maar toen bleek mijn hele bestelling op de envelopjes na niet op voorraad te zijn:p)... Ik laat het wel weten wanneer/ Of deze aankomt.;-)
( als je hier een boek zoekt kan je het beste naar het isbn nummer zoeken).
LINK

Cdjapan:
verkoopt hetzelfde soort producten als yesasia, maar de keuze in boeken is kleiner. Je kan hier een abonnement op verschillende tijdschriften nemen. Maar het is wel prijzig. Tot nu toe alleen maar goede ervaringen. Verzendkosten zijn niet al te hoog.
LINK

j-Box: Gekke Japanse producten, Studie materiaal, tijdschriften, Chocola [3 (die meiji repen met fruit smaakjes zijn te gek!) etc.
Goede ervaringen, ze reageren snel op e-mails.
LINK


White rabbit press:
Heel veel Studiemateriaal. Ook alleen maar goede ervaringen.
www.whiterabbitexpress.com LINK

Benippon
Vooral boeken. Als je een boek niet kan vinden kan je ze een request sturen en dan voegen ze het voor je toe. super handig. - Maar op dit moment zijn ze helaas tijdelijk gesloten.
LINK

Zo. * krijgt weer acute RSI *


25-03-2011, 17:56  keshigomu (175 reacties)
Citeren
Dat is vast een erg leuk boek, en zo te zien verkopen ze ook Suzumiya Haruhi no yuutsu, waar ik al een tijd naar op zoek was. :-)

Alleen ik geloof dat Amazon nog steeds geen PayPal accepteert, en ik heb zelf niet de beschikking over een creditcard.
25-03-2011, 17:13  Endo (465 reacties)
Citeren
De grootste Japanse boekenwinkel is maar een creditcardje away! Amazon ジャパン! (soms is het zelfs binnen 3 dagen in huis )

Speaking of which, ik zocht een boek voor Keigo te leren, en het is en blijft een pittig iets, maar dit boek was een geweldige uitkomst! Het zit bomvol met "ahh zit dat zo!'s". En dat het vol met plaatjes zit was voor mij niet geheel onbelangrijk!

LINK

Nieuw forumonderwerp / Volgende pagina >>




Officieel gelicenseerd door 3A Corporation, de makers van Minna no Nihongo: de hoogst aangeschreven leermethode voor de Japanse taal.

Leer Japans met Loek van Kooten, drs. Japanologie, en zijn vrouw Rumi Tasaki, native Japanse met afstudeerrichting Engelstalige literatuur. Zowel Loek als Rumi zijn al 29 jaar fulltimevertaler Japans. Onze klanten: link.
Discord

Programma vandaag

Zaterdagochtend (10.00 - 13.00)
9 van de 10 leerlingen aanwezig
waarvan 5 leerlingen in lokaal

H30: てある、ておく、そのままにしておく、とか、partikels+も

H30 問題, serie MIS_05_2

Co2-concentratie lokaal (COVID)

474

Woord van de dag

宜しく伝える
Yoroshiku tsutaeru
De groeten doen (0)

Ons woordenboek bevat momenteel 28.129 woorden

Kanji van de dag

bureaucraat, overheid, regering

Samengesteld ideogram. ? (tai, stapel) is verwant aan 隊 (tai) en 堆 (tai), en staat voor een groep mensen of dingen. 官 bestaat uit [宀 (dak) + ? (stapel)] en staat voor een groot aantal mensen verzameld in een huis. Dit teken is nauw verwant aan 垣 (en, heg) en 院 (in, een tuin die is omsloten door een hek), en verwijst oorspronkelijk naar functionarissen verzameld in openbare gebouwen die worden omgeven door hekken. Werd ook geschreven als 宦, maar later verwees dit teken specifiek naar de bijzondere rol van eunuch.

警官けいかん
Politieagent [formeel] (les 37)
警察官
Politieagent (les CH19)
外交官
Diplomaat (les CH21)
事務次官
Vice-minister (les RMPW_01_3)

Japanse kinderen leren dit teken in groep 6 van de basischool. Je moet dit teken kennen op JLPT-niveau 3.

Vraag van de dag

Miraa-san wa Nihongo ga jōzu ni narimashita.

Hoteru wa takai desu kara, tomodachi no uchi ① tomarimasu.

Uit hoofdstuk 19

Onze database bevat momenteel 4835 vragen

Quiz: Hoe goed is jouw Japans?



>> Archief <<


Over ons | Privacybeleid | Mail ons (LEES DIT EERST!) | Bel ons: 06-108 95 993 (UITSLUITEND voor proeflessen of calamiteiten) | ©2008-2024 Akebono Translation Service